Sider

søndag 19. august 2007

Sløve-helg

Mamma kjørte meg til legen, og det var jeg glad for.
For hvis forrige lege besøk gjorde vondt, gjorde det ikke noe mindre vondt denne gang, nesten værre......
Fikk mange (!!!!!!) sprøyter fra nakken og til under ribbena på ryggen...... (Saltvann og lokalbedøvelse)
Fikk forklart at musklene mine ser ut som svisker, og ved hjelp av all denne væsken, skal de se ut som plommer, slik at de får en glatt og fin overfalte. Og dermed gli i mot hverandre, i stedenfor å kile seg fast i hverandre, som de gjør nå.........
Dette kommer til å ta lang tid, for hver gang legen klarer å lette litt på et lag, så dukker det opp et lag til som han må fikse på.....nesten som en løk....lag på lag......
Følte meg helt slutt, da jeg var fedig hos legen. Mamma og jeg dro rett på hytta, og jeg sov nesten hele veien. Har bare sløvet i hele helga, og ikke gjort noe særlig mere enn å sove, lese og slappet av.
Begynner å komme til meg selv igjen, men fortsatt ganske "ute av gjenge".
Har satt opp nye timer til behandling helt frem til jul, annenhver uke, så denne høsten kan bli ganske så strevsom....

4 kommentarer:

Snuppeline sa...

Stakkars, stakkars deg vennen. Det høres ikke noe fint ut dette her. Men etterhvert blir du en liten plomme og det passer til deg, for du er jo så søt!!

Du har fått en æresbevisning. Nemlig "Nice matters" prisen du kan skryte av på bloggen din. Nå kan du gå inn på bloggen min å kikke. God bedring Hege!

Louise sa...

Dette hørtes ikke bra ut, stakkars deg.Jeg ville bare si God Bedring og gratulerer med en flott blogg.Gleder meg til du legger ut bilder av flere kort for du er bare så flink:-)

Snuppeline sa...

Halloen igjen du. Du er tatt av meg! Fra Bumpertag society. Gå inn i bloggen min å les vilkårene!

Anita Hagen sa...

Men stakkars deg da, slite sånn med smerter. Håper virkelig du får "plomme-muskelene" på plass snart og slipper dette smertehelvete.

Varm klem fra meg

Related Posts with Thumbnails