Sider

torsdag 8. november 2007

Nye kort og NM treff

Her er noen kort jeg laget for en stund siden, men som jeg ikke har kunnet vise dere før nå......

Ellers holder jeg på å pakke til NM-treffet i helga i Tønsberg.
Reiser nedover i morgen formiddag, så jeg slipper unna køen.
Skal sove over hos Anne Kristin, og det er alltid like koselig.
Vi skal en liten tur innom LinesHobby først, og hamstre litt akvarellark......det går endel av de når jeg fargelegger hÄnglar & stÄnglar og Magnolia motivene mine. Og hun har en veldig god pris på de arkene jeg bruker.....
Og endelig skal vi få vite hvem som blir norgesmester(e)....Har litt sommerfugler i magen.... Jeg har tippet hvem de tre første blir, så får vi se da, om jeg har tippet rett.....
Resten av helga går vel med på å skravle, treffe igjen gale stampel-damer jeg ikke ser så ofte, og forhåpentligvis få laget noen kort, og LO`r. Har nemlig meldt meg på to scrappekurs, i håp om å få litt inspirasjon og lærdom sånn at alle bildene jeg har liggende i skuffen, skal få komme frem og få vist seg frem i et album ettrhvert..

Ha en fin helg alle sammen. om dere skal på treff eller ikke.
Så sees vi utpå mandagen en gang, når jeg kommer til hektene igjen etter helgas strabaser....

1 kommentar:

Rita sa...

Hei, hei og takk for sist. Jeg ble såå glad når jeg gikk inn på bloggen min nå, og leste den super koselige hilsen du har lagt igjen. Jeg er så glad for at du likte kurset vårt, vi hadde det kjempe gøy vi også :)
Du lager så utrolig flotte kort, og det var synd at jeg ikke fikk mer tid til å lære meg noen nye kort-triks :) Håper vi "treffes" igjen om ikke så alt for lenge.
Ha en fin-fin uke.
Klem fra rita

Related Posts with Thumbnails