Sider

tirsdag 12. februar 2008

Ny teknikk

Jeg lærte en ny teknikk på nyttårstreffet jeg var på i januar.
Og jeg syntes de blir så fine. Og det beste er at de er ganske enkle å lage....

Du kutter til et ark, med akvarellpapir,(jeg syntes det er best) påfører Distress på en tørr svamp og gnir det rundt-i-rundt på arket. Begynn med den lyseste fargen først og lag et lyst felt i midten. Ta en mørkere farge og jobb deg utover fra det lyse feltet i midten. Fortsett med enda en mørkere farge og jobb deg videre uttover mot kanten. (bruk så mange farger du ønsker)
Når hele arket er dekket, tar du litt vann på fingrene, og spruter noen dråper utover. Vannet trekker seg ned i papiret og lager flekker. La arket ligge helt til vannet har tørket,( eller du dutter et tørkepapir oppå) før du stempler på et motiv, det også med Distress. (og tekst)
Så kan du pynte med det du ønsker, og montere arket med noen paneler.....


På disse to kortene har jeg stemplet med swirle stempler, som jeg har påført litt Diamond Glaze etter at blekket har tørket. Det gir en sånn litt transparet 3-D effekt.


4 kommentarer:

Aud sa...

Se der, ja - der er det nydelige grønne kortet jeg var så heldig å få i posten i dag!!! Tusen takk, det var kjempesnilt av deg å sende meg et bursdagskort! =D

Takk for forklaring på fremgangsmåten også, må testes!

Anonym sa...

Så nydelige - kjempeflotte farger!

Gunhild sa...

For en morsom teknikk! Og kjempeflotte kort i herlige farger!

Morsdagskortet under her er virkelig nydelig det også. De blomstene, er det "Retroblomst-puncher"? Hva slags punch er bladene? De var veldig fine!

Takk for inspirasjonen!

Ha en god helg!
Klem fra Gunhild

Jorunn sa...

Hei Hege!

Så nydelige kort, dette må eg berre prøve!

Ha en flott søndag!

klem,
Jorunn

Related Posts with Thumbnails