Sider

onsdag 10. august 2011

Vintage kort

I går var jeg en "lite" tur hos MaritO... Liten i hermetegn, for turene til Marit blir veldig skjeldne små, eller korte... De har en tendens til å trekke ut over flere timer, og måltider.... Så også i går...
Damen (altså Marit) skrøyt på seg nyrørt bringebærsyltetøy på nystekte horn til frokost, og da syntes jeg jammen hun skulle trå til med det til lunsj, når jeg kom, også..... Så sagt, så gjort.... Og det var godt det.....skikkelig sommersmak..!!.. Vi benket oss ned på verandaen, i sola, og nøt, og fant frem alt kortlagingsstashet vårt.

Og jammen var vi ganske produktive også...

Jeg fikk laget hele fire kort, ja også et kort som Marit gav meg i utfordring da, men det teller ikke helt, for det ble bare forsiden som ble laget....

Her er første kort....

Papiret aner jeg ikke hvor er fra...

Blonder og sharms fra E-bay (har blitt en racer der..)

Hug`n snug bånd fra Etsy

Bilde fra Sagen design

Blomster fra North star stamps

Tekst fra Et-trykk

Knapper fra en stoooooor boks...Jeg har åpnet butikk på Epla.... Kom gjerne innom å ta en titt...

4 kommentarer:

LeKaQuilt sa...

Herlighet så mange flotte kort du lager :o)

HegeT sa...

Linn Jobling Avranden skrev:

så lekkert kort <3

HegeT sa...

Elisabeth Lukassen Christiansen skrev:

Gratulerer med butikk !

Marit sa...

Hehe...du kan få sagt det Hege:) og som alltid var det superkos å få besøk av deg..og timene går så alt for fort...Dessuten synes jeg at kort uten pyntet innside teller de også...hvis ikke har ikke jeg laget mange kort i mitt liv;)

Jeg skal kikke i butikken..også får du snart ett syoppdrag av meg...Erik flirer og lurer på hva mitt neste trekk for å femininisere huset hans blir...og jeg veit hva jeg ønsker meg der:)

Related Posts with Thumbnails