Sider

mandag 8. oktober 2012

Dåp

I går var det dåp for Amelia....
Dagen startet i Bryn kirke, i strålende solskinn. Amelia sov før sermonien startet, og godt uti det hele. Da hun skulle opp til døpefonten, var hun våken, og fulgte med på hva presten gjorde... Men da preknen drøyde ut i litt for lange drag, ble tålmodigheten satt på prøve, og de måtte ta seg en liten tur på "bakrommet" og slappe av litt....
Etter diverse salmer, bønner, nattverd og prekner, var det samling utenfor kirken, før vi satt oss inn i bilene og kjørte til Soria Moria på Holmenkollen, der dåpsfesten skulle holdes.
Vi fikk et kjempekoselig lokale, med stor vinduer, og hel super utsikt utover. Lokalene var dekket og pyntet dagen før, med nydelige blomsteroppsatser....i lekre rosa og hvite farger.
Det var buffèt, med masse god mat, og veldig god dessert...
Etter maten flyttet vi oss opp en etasje, til loungen. Der ble det servert kaffe, og en kjempetøff (og veldig god) dåpskake. Den var så fin, så det var litt nøling med å skjære i den...
Etter kaffen og kakespisingen var det gavebordet som sto for tur...
Og jammen fikk hun masse fint....
TrippTrapp stol, med baby sete. Knerten kniv/skje/gaffel, armebånd og halskjede. To smykkeskrin. En bilderamme. Et lite album. To små tinnbokser til hårlokk og første tann. En stor eventyrbok. En sparebøsse-boks. Penger. Og et stort album med albumsider som jeg hadde laget, med diverse bilder av tid`a frem til nå... (dere skal få se, kommer innlegg om de etterhvert..)
Hovedpersonen selv sov seg gjennom både kakespising og kaveoppakking....helt utslått etter kirkebesøket...

En utrolig flott og koselig feiring..!!..

1 kommentar:

Ineke van den Akker sa...

Congratulations! Thank you for sharing!
with love from Holland!
Ineke

Related Posts with Thumbnails