Sider

torsdag 5. desember 2013

Isbombe

I morgen er det dagen for årets "happening"...... Stempeljentepakkeparty......
Så i dag har jeg stått på kjøkkenet hele dagen, med kapping, steking og koking. 
Og jeg er ikke helt ferdig enda...men nå er det bare kosen igjen...
Det viktigste var å få laget
 tradisjons-desserten...isbombe....
Det er den enkleste desserten å lage, og desidert blant de beste..

Her er hvordan jeg gjør det...

Du trenger en (stor) boks med is. Jeg bruker vaniljeis.

 Det er lurt å la isboksen stå litt på benken, så blir den letter å håndter. 
"Spa" isen oppi en kjøkkenmaskin-bolle, og la den bearbeide isen til den får en litt sånn "soft-ice" look.. Gjør ingenting om den smelter litt i kantene.

Jeg bruker St.Michael peanøtter, M og nonstop. 
Hell alt oppi bollen, sammen med isen, (spar litt til overstrøing etterpå)  og la den blandes godt.

 "Skuff" all isen over i en bolle og strø over det som er igjen av godisen..
Sett den i fryseren noen timer, så er den klar til å nytes...

Voila...!!!..
Og bare til advarsel... det er lett å forspise seg på denne... ;-)

1 kommentar:

Lise in Norway sa...

Ser kjempe godt ut Tips server med rykende varm sjokoladepudding ved siden av . Så kan de helle over isen selv hvis de vil Da stivner den på isen....mmmmm kjempe godt Kos dere masse

Related Posts with Thumbnails