Sider

mandag 17. mars 2008

Påskeferie-opprydding....

Her flyr dagene unna som en røyk.
Påsken står alt for døra.........Har det ikke akkurat vært vinterferie da...??...
Vi skal ingensteder i påsken, eller jo det skal vi, men ikke på ferie...... Mamma skal selge huset sitt, for hun har kjøpt seg leilighet. Og hun har booket oss inn i påsken for å rydde.....
Og når en har bodd i samme hus i 21 år, kan en jo bare tenke seg hvor mye man har samlet på oppgjennom....Og både pappa og mamma har vært sånne "hamstrer". Ingenting skulle kastes, for det kunne jo hende at det ville komme til nytte en vakker dag.....Skulle virkelig tro at Øystein Sunde hadde vært hjemme hos mamma når han skrav den sangen: "kjekt å ha"......

Vi fikk tømt boden, det ble to turer på søppelfyllinga, og tre pappesker som skulle videre på hytta. Og boden er bare 7km2......*stønn*

I morgen skal vi starte på stua.......en av dem......
Det er krukker og kar overalt, og det er ikke alt som kan stå fremme når hun skal ha visning. Så det blir vel endel esker som skal fylles og lagers i boden (som er blitt tømt...)

Blir nok noen turer til på fyllinga før vi er ferdige.
Bare gruer meg til loftet og kjelleren......Der står det sikkert esker som ikke har vært i bruk siden de flyttet inn....Og alt må sees igjenom......kunne jo være noe som kunne taes vare på......(som hun ikke har fra før av..)

Tror motoet etter dette må bli: flytt ofte, så en ikke rekker å samle på så mye skrot...

God påske, alle sammen......

3 kommentarer:

Hanne sa...

hei :) Jeg fant bloggen din via Aud sin, og nå har jeg humret meg gjenkjennende gjennom påskeinnlegget ditt og gledet meg over alt det fine du har laget. Lykke til med videre ryddesjau, og riktig god påske!

aase sa...

Rydde er jo ikke veldig morsomt nei!!!! tro meg, jeg vet hvor mye som finnes i hus hvor aldri noe blir kastet!! Etter utallige tømminger av hus sitter jeg bare å føler med deg!!!

du får nyte påskedagene også da Hege!!! Ikke bare jobbe!!!

Jeg rydder scrappekroken(ble for liten gitt), her blir det MASSE MASSE til SFO!!! De pleier juble når jeg kommer med noen bæreposer!! idag går alle mine foamstamps og massevis av stasj og ark!!!

Nyt de siste påskedager, snart er det sommer!!!

Anonym sa...

See here or here

Related Posts with Thumbnails