Sider

mandag 30. august 2010

Gyngestol..

Jeg har vært på jakt etter en gyngestol ganske så lenge..... Har vært innom flere brukthandlere for å finne den "opptimale" stolen. Men ingen har hatt det jeg har lett etter.. For det er vel sånn at når en først har bestemt seg for hvordan stolen skal være, er det ikke bare å bytte mening.
Finn.no har blitt saumfart dagelig, men heller ikke der har det vært noen. Endten for dyrt, eller for langt unna, eller rett og slett ikke riktig stol.....
Men endelig har jeg klart å få tak i akkurat sånn stol jeg hadde sett for meg......
Er den ikke fin..??..!!..
Den ble fraktet til hytta forrige helg, og er alt innviet......med strikketøyet....Og så så fint det ble med bestemorruteteppe i...... Sånn har jeg sett det for meg siden jeg var liten jente, og farmor satt i stolen sin med håndarbeidet sitt....

3 kommentarer:

Bente sa...

Kjempefin gyngestol.
Jammen godt den RETTE stolen dukka opp til slutt. Det er ikkje berre å skifte meining nei, har ein bestemt seg så har ein bestemt seg:-)
Teppet av bestemorruter var heilt perfekt i den gyngestolen.
Eg har og minner om ei bestemor i stolen sin med eit slikt teppe,der ho sat og hekla lapp på lapp.
Koselege minner :-)

Iren sa...

Så flott gyngestol Hege ;) og så ble den ekstra flott med det herlige teppet i :)

Ha en fin dag :)

Klem

Aud sa...

Så nydelig både gyngestolen og teppet var!!!

Jeg er den lykkelige eier av en Budal gyngestol i original maling, men stakkars den har måttet stå på loftet i mange år... Nå skal vi bytte ut salongen i stua med en hjørnesofa, da får jeg plass til gyngestolen min, og da skal jeg jammen meg hekle ferdig bestemorsteppet også (er godt i gang med rutene til det)! :o)

Klem,
Aud

Related Posts with Thumbnails