Sider

lørdag 14. juli 2012

På jakt....

I dag leide vi oss bil, for å reise rundt å se litt av øya.
Egentlig jaktet vi litt på 'de blå kuplene'...
Santorini blir jo markedsført med flotte bilder av hvitmalte landsbyer med blå kupler og frodige blomsterkasser...
Noen må ha tatt de, for vi så de ikke, enda vi kjørte øya på kryss og tvers..
Det nærmeste vi kom var et par hotel øverst oppe på toppen av Fira, hovedstaden på Santorini.
De lå flott til med utsikt utover 'bukta'..
Egentlig ble jeg litt skuffet, for jeg hadde sett for meg en koselig liten, hvit landsby,som på bildene...
Vi dro tilbake til Kamari, der hotellet vårt er, og spiste på en av restaurantene nede ved strandpromenaden. Egentlig er vel det det koseligste vi har opplevd på 'jakten' vår i dag...

1 kommentar:

Aud sa...

De blå kuplene på Santorini er i byen Oia som ligger på nordenen av øya. Mange turister drar til Oia for å se solnedgangen, skal visst være spektakulær derfra... ;)

Vi har vært på Santorini mange ganger (husker ikke hvor mange, sikkert 20), men har ennå ikke vært i Oia, føler ikke at jeg har gått glipp av noe.
Santorini er for oss stedet vi drar til og fra, kommer med fly, overnatter ei natt, blir kjørt ned til havna og drar ut i "øyverdnen". Når vi skal hjem igjen, bruker vi å bergne oss 2 - 3 netter før vi setter oss på flyet. Vi har vært "øyfast" noen ganger pga. sterk vind, og båtene har ligget i havn, derfor har vi litt "bufer-tid" på Santorini. Vi har et fast hotell ikke langt fra flyplassen, de er alltid så behjelpelige og snille. Kommer og henter oss og kjører oss til/fra flyplass og havn. Til og med skyss til og fra Thira by. :)

Related Posts with Thumbnails