Sider

lørdag 24. november 2012

På kino
I går var det kino besøk, med Svend, mamma, Lene og Trine
Vi skulle se på "Reisen til julestjernen".
 
Vi dro vell gjennomsnittalderen opp noen hakk, for ellers i salen var det stort
sett unger på rundt 7år...
Men vi koste oss vi, der vi satt på bakerste rad, med poppkorn, "brus" og sjokolade...
 
Reisen til julestjernen er, fra ungene var små, blitt sett i forskjellige varianter... på kino, TV og diverse teater oppsetninger.
Denne nyinnspillingen syntes jeg var vell så fin som den gamle versonen.
Litt mer "up-to-date".
Og ifølge de småtassene som satt sidna oss, veldig spennende til tider....
 
En koselig julefilm, som bør sees... 

Om filmen
- Like før jul ankommer Sonja en liten landsby sammen med et følge røvere som holder henne i fangenskap. Det hviler en forbannelse over landsbyen-.


En gang for lenge siden forsvant Kongens eneste datter, Gulltopp, da hun gikk ut i skogen for å finne Julestjernen. Dronningen døde av sorg og etterlot den fortvilede Kongen alene. Kongen forbannet Julestjernen slik at mørket og sorgen senket seg over hans rike. En kveld kom en gammel vismann til slottet, og fortalte Kongen at hvis han fikk Julestjernen til å lyse igjen innen 10 julekvelder vil Gulltopp vende tilbake. Det har nå gått 9 år og denne julen er Kongens siste håp for å finne Julestjernen. En kveld klarer Sonja å unnslippe røverne og rømme inn på Slottet. Der overhører hun den sørgelige historien til Kongen før hun blir oppdaget og tatt til fange. Hun ber om nåde idet den onde Greven vil kaste henne i fangehullet, og Kongen befaler at hun skal løslates fra røverne. Som takk for hjelpen legger Sonja ut på en reise for å finne Julestjernen.

1 kommentar:

Hespe sa...

Det er vel sagt mye om den nye Veien til julestjernen, og kritikerne har vel ikke vært bare positive. Vel, det fine er at om kritikerne slakter, så er filmen bra :) Har lyst å se filmen selv :)

God helg til deg!

Klem fra Hildegunn

Related Posts with Thumbnails