Sider

tirsdag 25. mai 2010

Bad på Torabu

I pinsehelgen har vi vært på hytta. Baderom sto på planen, og etter å ha vært innom på Bauhaus på vei utover for å hente med oss alle pakkene som utgjorde alle skaper og vaske, var det om og gjøre å få det opp på hytta. De som har vært på hytta vår vet at det ikke akkurat er kjørevei helt frem.... Da er det kjekt men litt motorisert hjelp.... Erik syntes det er kjekt å både kunne leke litt mens han samtidig gjør noe nyttig...... Etter X-antall turer opp og ned skråningen var ikke lenger veien en vei, nærmere et stort gjørmehull.... Det sprutet og skvatt gjørme i alle rettninger.....

Montering av underskap med vask og dører
Riktig mål må til for å få det i vater.....
Festene er på plass, og snart vasken også.....
Et skap ferdig, to igjen.....
Speilskapet nesten på plass.....
Å være "boss" tar på kreftene.....


4 kommentarer:

Sidsel sa...

Trodde ikke dere var på hytta i helgen. Så ikke flagg eller noe som rørte seg mellom trærne. Hadde tenkt oss opp en tur, men det får bli en annen gang, da.
Nå har dere gjort såååå mye at vi må jo få se det en gang.

Hespe sa...

Så flinke gutter, som får orden på baderommet på hytta :o) Men jommen har du gjort litt av en innsats du også - å montere alle delene som befinner seg i disse flatpakkene er en bragd!!!!

Ønsker deg en strålende flott uke videre!

Klem fra Hildegunn

salige lavendel sa...

Gutta er gode å ha både titt og ofte!! Imponert over deg også som satt sammen delene!!

Hespe sa...

Takk for koselig hilsen hos meg! Formen er dessverre ikke bedre, så det ble til at jeg meldte avbud på seminaret - kjedelig, men sånn er det av og til!

Ønsker deg en fin kveld!

Klem fra Hildegunn

Related Posts with Thumbnails